Vrouw wil voorkind van aanstaande man niet op de bruiloft hebben – buitenland

Een vrouw heeft op social media duidelijk gemaakt dat ze het voorkind van haar aanstaande man niet op haar bruiloft wil hebben.

[quads id=1]

Ze noemde het 3-jarige meisje ‘zijn fout’ en niet die van haar. Ze wilde graag advies hierover. De vrouw heeft heel veel kritiek gekregen. Bekijk onderstaand bericht om te lezen wat ze nog meer heeft gezegd. Kunnen jullie haar een beetje begrijpen of is ze inderdaad een slechte vrouw? Zijn de voorkinderen van jouw man/vrouw wel welkom op jullie trouwdag? Ook als ze heel erg vervelend zijn? We zijn benieuwd wat jullie hiervan vinden.

[quads id=1]

Vrouw op haar bruiloft

Nieuwsblad.be schreef het volgende: Vrouw onder vuur nadat ze driejarig kind van aanstaande niet op huwelijk wil: “Ik trouw met hem, niet met dat gedrocht van zijn kruis”.

Een vrouw heeft Facebook over zich heen gekregen nadat ze in een privégroep een beledigend bericht gepost had over de dochter van haar aanstaande echtgenoot. Ze wil het kind van haar man niet op hun huwelijk. “Maar hoe vertel ik hem dat”, vroeg ze de andere leden van de groep om hulp. Slecht idee, zo bleek al snel.

[quads id=1]

Geen kinderen uitgenodigd

De vrouw is lid van een Facebookgroep waarin mensen erge herinneringen aan hun huwelijk met elkaar delen, en vroeg de leden maandag om hulp. “Hoe vertel ik mijn verloofde dat ik zijn dochter niet op ons huwelijk wil?

kind huwelijk vrouw
Voorbeeldfoto van today parent

Ik heb ‘geen kinderen’ op de uitnodiging geschreven, waarmee ik dacht dat hij het wel zou begrijpen, maar hij blijft maar vermelden dat zij er ook zal zijn.”

Veel kritiek

De vrouw kreeg zoveel kritiek van verbaasde mensen dat ze het nodig vond meer uitleg te geven. “Ik heb dit bericht bewerkt omdat mensen me zulke domme vragen blijven stellen. Ze is 3 jaar”, schreef ze er nog bij. “En ik trouw met hem, niet dat gedrocht van zijn kruis. Zij is zijn fout, niet de mijne. Ik wil haar daar niet omdat ze enorm veeleisend is ze wil altijd dat alles om haar draait. En ik heb het hem gezegd: geen f*cking kinderen.”

[quads id=1]

Zijn fout

Er kwamen al meer dan duizend reacties op de post, stuk voor stuk negatieve. De vrouw wordt een “vreselijk mens” genoemd. “Dit huwelijk zal niet lang duren”, schrijven anderen. “Laat dit aub niet echt waar zijn. Wie praat nu zo over het kind van zijn/haar verloofde? Ik moet hiervan huilen.”

Snappen jullie deze aanstaande bruid?

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20190522_04416813

Bron: Bekijk hierboven het bericht op Nieuwsblad.be
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland