Vakantie in Suriname eindigt in drama na overval – Toeristen missen daardoor vliegtuig naar Nederland

vakantie Paramaribo Suriname
Een vreselijk bericht. Nederlanders die op vakantie zijn in Suriname zijn overvallen door criminelen.
[quads id=1]
Ze gingen er vandoor met hun spullen. Ook hun paspoorten namen ze mee. Helaas hebben ze hierdoor ook het vliegtuig gemist. Wat erg. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie.
Vakantie in Suriname

Dagblad Suriname schreef het volgende:Gewapende overval aan De Vierkinderenweg in Suriname. Drie gemaskerde en gewapende criminelen hebben maandagavond een roofoverval gepleegd aan de De Vierkinderenweg. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat een gezin gasten uit Nederland op bezoek had. Twee vrouwen die op vakantie waren in Suriname zouden de volgende dag naar Nederland terugreizen.

[quads id=1]

Naar Nederland vliegen

In verband met hun vertrek had het gezin een zitje thuis. De familie zat gezellig te praten op het balkon toen zij plotseling overmeesterd werden door drie criminelen. Onder bedreiging van hun wapens moesten zij naar binnen lopen en zij werden daarna in het huis beroofd van hun waardevolle spullen, waaronder ook hun geld en sieraden.

Uit Nederland

Van de twee Nederlanders, te weten T.B. (54) en P.J., werden respectievelijk hun mobiele telefoon, paspoorten, Euro 800 en een halsketting met bijbehorende hanger meegenomen. Er waren drie Surinamers erbij en van hen werden ook sieraden, mobiele telefoons en een geldbedrag in SRD buitgemaakt.

[quads id=1]

Vijf slachtoffers

Het is vooralsnog niet bekend hoe de daders de plaats hebben aangedaan. De rovers waren plotseling het erf opgerend en hebben na hun daad te voet de plaats verlaten. Alle vijf slachtoffers zijn ongedeerd gebleven. Het probleem waarin de toeristen verkeren, is dat zij niet meer naar Nederland kunnen vertrekken, omdat hun paspoorten zijn buitgemaakt door de criminelen.

http://www.dbsuriname.com/dbsuriname/index.php/gewapende-overval-aan-de-vierkinderenweg/

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland