Politie Amsterdam maakt identiteit verdachte moord op Orpheo Gefferie bekend (video)

politie Amsterdam
Afgelopen weekend vond een dodelijk schietincident plaats in een parkeergarage in Amsterdam in Nederland.  De 24-jarige Orpheo Gefferie (foto) werd doodgeschoten.

[quads id=1]

De identiteit van de vermoedelijke schutter is bekend en de politie heeft het bekend gemaakt. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de nieuwe video oproep van de politie. Je kunt in het bericht zijn volledige foto en identiteit bekijken. Deel het met iedereen zodat hij het ook te zien krijgt. Hij moet zichzelf aanmelden!!

[quads id=1]

Politie Amsterdam

Bekijk hieronder de nieuwe video van de politie. Ze zijn dus opzoek naar Erxinio uit Amsterdam. Deel het met een ieder zodat hij zich snel kan aanmelden:

politie Amsterdam
Foto van de politie

[quads id=1]

Video op social media

De politie deed zaterdagmiddag nog onderzoek bij de parkeergarage. In een video op social media deed de politie een dringende oproep aan deze man om zich te melden. Als hij dat niet zou doen, zouden ze zijn naam bekend maken. Hij heeft het dus niet gedaan.

politie Amsterdam
De overleden Gefferie
Ruzie in Amsterdam

Gefferie werd in de nacht van vrijdag op zaterdag doodgeschoten in parkeergarage The Bank bij het Rembrandtplein. De aanleiding voor de schietpartij was waarschijnlijk een ruzie bij de parkeerautomaat.

Bekijk hier het volledige bericht:

https://www.parool.nl/amsterdam/politie-weet-wie-vermoedelijke-schutter-van-orpheo-gefferie-is~bf5ef6c4d/

Foto binnengekomen via Facebook
Bron: Het Parool

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Inmiddels heeft de politie de identiteit bekend gemaakt. Bekijk hier de video: