Deze twee lieve juffen uit Suriname zijn vandaag jarig

verjaardag Suriname

Helpen jullie ons mee met de felicitaties voor deze lieve juffen uit Suriname. Ze zijn namelijk jarig vandaag. Bekijk het bericht om te lezen van wie ze de felicitaties krijgt. Jullie felicitaties kun je plaatsen onder dit bericht. Fijne dag lieve juffen!

[quads id=1]

Vandaag zijn Jarig:

Juf Thessa Toney
&
Juf Peggy Valpoort

Ze krijgen de felicitaties van hun collega’s en leerlingen van OS2 Koewarasan in Suriname

Jaja, vandaag mogen onze L.O. juf en het schoolhoofd hun geboorte dag vierenšŸ„³. Juf Thessa Toney en juf Peggy Valpoort wensen wij n mooie dag toe.

Gefeliciteerd damesšŸŒ¹

[quads id=1]

verjaardag Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland