Wil je ook remigreren van Nederland naar Suriname? Ga naar de voorlichtingssessie in Paramaribo (video)

remigreren Suriname
Sommige mensen in Nederland dromen van een leven in Suriname. maar hoe moet je dat aanpakken?

[quads id=1]

De Nederlandse Ambassade in Paramaribo houdt speciaal voor deze mensen een voorlichtingsspreekuur. Daar kunt je terecht met al je vragen. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie en deel het met alle mensen die graag in Suriname zouden willen wonen. Kijk ook naar de interessante video erover. Zo ben je tenminste goed voorbereid. P.s. Weet je dat sommige mensen een remigratie uitkering kunnen krijgen?

[quads id=1]

Ambassade in Paramaribo

De Nederlandse ambassade in Suriname schreef het volgende op hun Facebook pagina:  Heeft u vragen die te maken hebben met het remigreren van Nederland naar Suriname? U kunt ze deze week stellen op de Nederlandse ambassade aan specialisten van het Nederlands Migratie Instituut (NMI).

[quads id=1]

Voorlichting in Paramaribo

Op donderdag 23 mei van 9.00 tot 11.00 houden zij samen met de Sociale Verzekeringsbank een voorlichtingssessie in Paramaribo. Daarnaast kunt u deze week elke werkdag tussen 8.00 en 12.00 terecht op een speciaal spreekuur.

remigreren Suriname

Alle bijeenkomsten worden gehouden op de Nederlandse ambassade, Van Roseveltkade 5 in Paramaribo. Vergeet niet uw ID mee te nemen. Voor vragen of aanmelding, bel 477211 en kies optie 9 in het keuzemenu.

p.s. Weet je dat sommige mensen in aanmerking komen voor een remigratie uitkering? De bedragen zijn gemiddeld 500 euro per maand!  Klik hier voor meer informatie daarover.

Is Suriname wel klaar voor remigranten? Bekijk hier een interessante video daarover:

[quads id=1]

Meer informatie over het NMI: https://www.nmigratie.nl/

Kunt u niet aanwezig zijn? Bekijk dan de volgende links voor meer informatie over verhuizen naar Paramaribo of Suriname:

http://info-suriname.com/remigeren-suriname/