Video oproep van politie Amsterdam na moord op Orpheo Gefferie

politie Amsterdam
Afgelopen weekend vond een dodelijk schietincident plaats in een parkeergarage in Amsterdam in Nederland.  De 24-jarige Orpheo Gefferie (foto) werd doodgeschoten.

[quads id=1]

De identiteit van de vermoedelijke schutter is bekend en de politie doet een dringende video oproep aan hem. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video. Deel het met iedereen zodat hij het ook te zien krijgt. Hij moet zichzelf aanmelden voordat de politie zijn identiteit bekend maakt.

[quads id=1]

Politie Amsterdam

Het Parool uit Nederland schreef het volgende: Politie Amsterdam weet wie vermoedelijke schutter van Orpheo Gefferie is en heeft een video boodschap voor hem. De politie weet wie afgelopen weekend vermoedelijk de 24-jarige Orpheo Gefferie uit Almere heeft doodgeschoten.

[quads id=1]

Video op social media

De politie deed zaterdagmiddag nog onderzoek bij de parkeergarage. In een video op social media doet de politie een dringende oproep aan deze man om zich te melden. Doet hij dat niet binnen een dag, dan wordt zijn naam bekendgemaakt.

politie Amsterdam
De overleden Gefferie
Ruzie in Amsterdam

Gefferie werd in de nacht van vrijdag op zaterdag doodgeschoten in parkeergarage The Bank bij het Rembrandtplein. De aanleiding voor de schietpartij was waarschijnlijk een ruzie bij de parkeerautomaat.

Ooggetuigen zeggen dat ze de schutter met anderen in een auto zagen vluchten.

4 mensen aangehouden

De politie vond die auto uiteindelijk en arresteerde de vier inzittenden: drie Amsterdammers van 20, 21 en 24 jaar en een vrouw van 22 uit Diemen. Geen van hen bleek de schutter.

Bekijk hier de video van de politie

[quads id=1]

Bekijk hier het volledige bericht:

https://www.parool.nl/amsterdam/politie-weet-wie-vermoedelijke-schutter-van-orpheo-gefferie-is~bf5ef6c4d/

Foto binnengekomen via Facebook
Bron: Het Parool

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland