Radjinderkoemar uit Suriname kapt man met houwer na gok verliezen

broer Suriname
Gokken is niet goed. Ja, soms win je maar meestal verlies je. Hetzelfde geldt voor Radjinderkoemar uit Suriname

[quads id=1]

Vanwege zijn verliezen bij Suribet heeft hij een man gekapt met een houwer. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. Is dit 1 van de redenen dat gokken in de supermarkten verboden moet worden?
Radjinderkoemar uit Suriname

Zaak kappartij om lot voor de rechter. Radjinderkoemar C heeft een ander met een houwer gekapt om een lot. Officier van justitie Bibian Tjin Liep Shie heeft deze zaak maandag voorgedragen.

[quads id=1]

Ze haalde daarbij aan dat de man verdacht wordt van zware mishandeling van een ander.

Zware mishandeling

Het slachtoffer raakte gewond aan zijn hoofd en moest medisch worden behandeld. Radjinderkoemar C speelde Suribet, maar verloor. Hij kocht daarna weer een lot, maar verloor wederom, wat hem boos maakte.

[quads id=1]

Hij denkt dat het slachtoffer iets heeft geregeld met de winkelier, waardoor hij verloor. Volgens Radjinderkoemar C wint hij altijd.

Suribet spelen

Met Suribet-spelen had hij eerder ongeveer SRD 3000 gewonnen. Daarom denkt hij dat het slachtoffer zijn winnende lot heeft weggenomen.

[quads id=1]

Op 20 mei wordt de behandeling van deze zaak voortgezet.

Gerelateerde berichten:

Verkoop Suribet en andere virtuele spelletjes binnenkort verboden in Suriname?

Woordenwisseling in Suribet kantoor te Flora eindigt in zware mishandeling ~ Suriname

Geschreven door TATJANA MUSKIET
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop Times krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland