Home Redactie

Radjinderkoemar uit Suriname kapt man met houwer na gok verliezen

Gokken is niet goed. Ja, soms win je maar meestal verlies je. Hetzelfde geldt voor Radjinderkoemar uit Suriname
Vanwege zijn verliezen bij Suribet heeft hij een man gekapt met een houwer. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. Is dit 1 van de redenen dat gokken in de supermarkten verboden moet worden?
Radjinderkoemar uit Suriname

Zaak kappartij om lot voor de rechter. Radjinderkoemar C heeft een ander met een houwer gekapt om een lot. Officier van justitie Bibian Tjin Liep Shie heeft deze zaak maandag voorgedragen.

Ze haalde daarbij aan dat de man verdacht wordt van zware mishandeling van een ander.

Zware mishandeling

Het slachtoffer raakte gewond aan zijn hoofd en moest medisch worden behandeld. Radjinderkoemar C speelde Suribet, maar verloor. Hij kocht daarna weer een lot, maar verloor wederom, wat hem boos maakte.

Hij denkt dat het slachtoffer iets heeft geregeld met de winkelier, waardoor hij verloor. Volgens Radjinderkoemar C wint hij altijd.

Suribet spelen

Met Suribet-spelen had hij eerder ongeveer SRD 3000 gewonnen. Daarom denkt hij dat het slachtoffer zijn winnende lot heeft weggenomen.

Op 20 mei wordt de behandeling van deze zaak voortgezet.

Gerelateerde berichten:

Verkoop Suribet en andere virtuele spelletjes binnenkort verboden in Suriname?

Woordenwisseling in Suribet kantoor te Flora eindigt in zware mishandeling ~ Suriname

Geschreven door TATJANA MUSKIET
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop Times krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland