Moeder uit Paramaribo doet aangifte tegen bloedeigen zoon – politie Suriname

moeder Paramaribo
Wat voor zoon doet dat? Geld van zijn bloedeigen moeder stelen om te besteden aan mensen die je moet betalen voor intieme omgang

[quads id=1]

Deze moeder uit Paramaribo heeft haar zoon aangegeven bij de politie. Hij heeft toegegeven geld van zijn moeder te hebben gepikt. Hij gebruikte daarvoor haar pinpas. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Is toch erg?

[quads id=1]

Moeder uit Paramaribo

Drugsverslaafde zoon na aanmelding aangehouden. Een moeder deed op woensdag 15 mei aangifte tegen haar 52-jarige zoon Eric, M. op het politiebureau Livorno te Paramaribo.

Volgens haar verklaring had Eric SRD. 600,- uit haar portemonnee gestolen. Voorts zou hij zonder haar toestemming SRD.900,- hebben gelicht van haar bankrekening.

[quads id=1]

Pinpas gestolen

Dat deed hij nadat hij haar pinpas gestolen had. Na de aangifte meldde Eric zich aan op het politie bureau Livorno te Paramaribo. Hij gaf toe de strafbare feiten gepleegd te hebben. Verder verklaarde hij dat hij het gestolen geld gebruikt had om drank en drugs te kopen en te gebruiken.

Betalen voor omgang

Het andere deel van het geld verspilde Eric aan commerciële werkers voor de aan hem bewezen diensten. Hij betaalde ze voor intieme omgang.

[quads id=1]

Na overleg met het Openbaar Ministerie is Eric in verzekering gesteld door de politie van bureau Livorno te Paramaribo.

Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland