23-jarige vrouw uit Suriname gooide kokend water op haar partner uit jaloezie

water Paramaribo
Mannen opgepast hoor! Sommige jaloerse vrouwen nemen het recht in eigen hand. De 23-jarige Stephany uit Suriname ging in de telefoon van haar partner en zag onthullende berichten

[quads id=1]

Uit jaloezie en boosheid heeft ze kokend water op hem gegooid. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. En deel het met anderen als waarschuwing. Is het niet beter om je spullen te pakken en weg te gaan als je vermoedt dat je man voor je uitloopt? Moet Stephany een zware straf krijgen of moet de rechter rekening houden met haar ‘verdriet’.

[quads id=1]

Vrouw uit Suriname

Dagblad Suriname schreef het volgende erover: Boze vrouw overgoot partner met kokend water. De 23-jarige Stephany H. moest zich maandag voor kantonrechter Maureen Dayala verantwoorden. Deze verdachte kreeg op 20 maart ruzie met haar partner. Uit boosheid zette de jaloerse vrouw uit Suriname opzettelijk water op vuur en goot dit vervolgens op haar vriend.

Opzettelijk water op vuur

Bij een korte ondervraging van de rechter beaamde de verdachte dat zij het feit heeft gepleegd nadat zij het vermoeden kreeg dat haar partner een buitenechtelijke relatie eropna hield. Zij had de telefoon van haar vriend onderzocht en kwam berichten tegen die haar vermoedens waar maakten. Uit boosheid heeft zij het strafbaar feit begaan.

[quads id=1]

Strafbaar feit

Officier van Justitie Shanta Mahadew wenst in deze zaak het slachtoffer als getuige te horen. Op 3 juni wordt het slachtoffer als getuige gehoord. De gevangenhouding van deze jonge vrouw blijft gehandhaafd.

Gerelateerde berichten:

https://www.familienieuws.com/2019/03/23/vrouw-in-suriname-gooit-kokend-water-over-partner/

https://www.familienieuws.com/2018/07/07/video-vrouw-kapt-geslacht-van-vreemdgaande-man-eraf-buitenland/

http://www.dbsuriname.com/dbsuriname/index.php/boze-vrouw-overgoot-partner-met-kokend-water/

geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland