Partij vloeibare drugs in flessen gemberstroop onderschept op de haven te Paramaribo – politie Suriname

politie Suriname
Mensen worden steeds creatiever. In plaats van heerlijke gemberstroop zat er vloeibare coke in de flessen.  De politie van Suriname trof de partij drugs aan op de haven te Paramaribo.
[quads id=1]
Er zijn nog geen verdachten aangehouden. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Good job KPS!

[quads id=1]

Haven Paramaribo

Vloeibare cocaïne onderschept in siroop op Jules Sedney Nieuwe Havencomplex. De douane is in de morgen van vrijdag 17 mei op het Jules Sedney Nieuwe Havencomplex tijdens controle gestuit op drugs die verborgen zat in een partij siroop die voor export op de Haven lag.

[quads id=1]

900 flessen

De afdeling narcoticabrigade van het Korps Politie Suriname werd ingeschakeld en samen met de douane is de partij van 900 flessen gember siroop in Paramaribo onderzocht met behulp van cocaïne testers. In acht (8) flessen siroop moet er cocaïne zijn opgelost. Het onderzoek op de Haven is vanmorgen, maandag 20 mei afgerond, voor wat het onderzoeken van de flessen siroop betreft.

[quads id=1]

Niemand aangehouden

De acht flessen siroop zijn hangende het onderzoek in beslag genomen. Deze strafzaak is in onderzoek bij de Narcotica Brigade met ondersteuning van de douane recherche.

Er zijn vooralsnog geen verdachten aangehouden.

Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2018/07/27/berryl-smokkelt-drugs-in-flesjes-stroop-waarde-euro-170-000-nederland/

Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland