Mevrouw Lena Pinas uit Paramaribo is 105 jaar geworden – ze kreeg hoog bezoek (foto’s)

minister Suriname
De felicitaties aan mevrouw Lena Pinas uit Paramaribo. Ze is 105 jaar geworden. Wat een geweldige leeftijd

Mevrouw Pinas is woonachtig te Pontbuiten en ze kreeg hoog bezoek. Minister André Misiekaba van Sociale Zaken en Volkshuisvesting kwam namelijk langs. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. Kijk ook naar de foto’s. Helpen jullie ons mee met de felicitaties?

Mevrouw Pinas uit Paramaribo

Minister André Misiekaba van Sociale Zaken en Volkshuisvesting heeft zondag een bezoek gebracht aan Lena T. Pinas te Pontbuiten in Paramaribo. Zij is 105 jaar geworden. De minister vond het belangrijk om persoonlijk zijn felicitaties over te brengen aan de jarige en familie.

Nieuwe minister

De bewindsman heeft gelijk in praktijk gebracht wat hij donderdag bij zijn intrede op het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting aan de staf en medewerkers voorhield. Hij benadrukte dat het immateriële oftewel, het sociaal zijn, even belangrijk is en misschien zelfs belangrijker dan het materiële.

22 achterkleinkinderen

Naast het aanbieden van een bloemstuk en een enveloppe heeft hij tevens, zelf voorganger zijnde, de zegen over haar uitgesproken. De jarige en haar familie hebben het ministeriële bezoek en alles daaromheen zeer op prijs gesteld. Mevrouw Pinas heeft 3 kinderen gehad, van wie 2 zijn overleden. Zij heeft 6 kleinkinderen en 22 achterkleinkinderen.

Foto’s

http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/52756

Foto’s van de Facebook page van de minister

Bron: Starnieuws