Echtpaar Irodjojo – Doelkajat uit Suriname viert gouden huwelijk (foto’s)

getrouwd Suriname
7 kinderen, 12 kleinkinderen en 8 achter kleinkinderen. Wauw! Op de foto is duidelijk te zien hoe gezegend dit gezin uit Suriname is.

[quads id=1]

Velen kennen mevrouw Kinem van de Warung en meneer Wariman werkte eerst bij Espee kippen. Bekijk het bericht om meer over het gezin te lezen. Helpen jullie ons mee met de felicitaties
Echtpaar uit Suriname

19 mei 1969 – 19 mei 2019, viering gouden huwelijk in het ressort Lelydorp. Te midden van hun kinderen families en genodigden herdacht het echtpaar Irodjojo – Doelkajat op zondag 19 mei j.l. hun 50 jarig huwelijks jubileum. Dhr. Irodjojo Wariman, is geboren op 12 april 1945 in het district Suriname.

[quads id=1]

Hun loopbaan

Zijn loopbaan liep als volgt : hij werkte eerstens bij Espee kippen en later bij Alaska kippenbedrijf, daarna deed hij bouwwerkzaamheden als timmerman. Hij voetbalde voor de voetbalvereniging Mira Puti en Ras 75. Mevr. Doelkajat Kinem, is geboren op 6 oktober 1951 in het district Suriname. Zij was de motor in het gezin m.a.w zij had de zorg over het gezin en was daarnaast ook 25 jaren houdster van een warung. Het echtpaar heeft 7 kinderen waaronder 4 dochters en 3 zonen. Ook nog 12 klein kinderen en 8 achter kleinkinderen.

[quads id=1]

7 kinderen

De partners hebben zelf voor elkaar gekozen en stapte 2 jaren daarna in het huwelijks bootje. Ze zijn ook leden van Sangar Sarito Oedjot Ngesti Toengal aan de Van Hattemweg. 1 van de kinderen gaf aan blij te zijn om hun ouders in hun midden te mogen hebben en dat ze nog heel veel jaren met hen kunnen doorbrengen.

[quads id=1]

Envelop van de president

Bij deze heeft het Commissariaat Wanica Zuid – Oost in tegenwoordigheid van de Distritscommissaris mevr. Audrey Hankers en de Districtsecretaris mevr. Rinia Sarman, die de President van de Republiek Suriname en First Lady vertegenwoordigd. Zoals gebruikelijk namens het Staatshoofd en First Lady de gebruikelijke enveloppe en bloemstuk overhandigd aan de jubilarissen.

Bekijk hier de foto’s:

BIC Wanica Zuid-Oost