BOG Suriname verricht controle bij Warung / restaurant na klacht over kakkerlak in bamie (foto’s)

BOG Suriname bamie
Velen van ons hebben de misselijkmakende post over de kakkerlak in een portie bamie gezien.  Een klant had dit gekocht bij een restaurant in Suriname. De klant wil SRD 3000 van de zaak.

[quads id=1]

De DC laat weten dat BOG onmiddellijk een onderzoek heeft verricht. Ze zeggen dat de beschuldiging bedenkelijk is. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de nette foto’s van de zaak. Betekent dit dat het niet waar is wat de klant heeft gezegd? Dat is wel erg want een bedrijf kan namelijk enorm veel schade lijden door zo een leugen. Moet de klant in zo een geval gestraft worden?

[quads id=1]

Warung Suriname

De District Commissaris van Zuid – Oost Wanica Suriname geeft hierbij te kennen dat naar aanleiding van het verschenen bericht in de media, inzake een gevonden kakkerlak in een portie bamie, kan worden aangegeven dat de vermeende aantijging naar het adres van het eethuis in kwestie, bedenkelijk is.

[quads id=1]

BOG Suriname

Dit kan gesteld worden dat vanwege de berichtgeving, per onmiddellijk, herhaaldelijk, onaangekondigde controles zijn uitgevoerd in betreffend eethuis en alle andere nabij gelegen eethuizen door de controle dienst van het B.O.G. en de afdeling M.G.D. van het Commissariaat. Echter hebben deze diensten geen situatie geconstateerd dat nijpt tot sluiting van de zaak.

Suriname Herald schreef eerder het volgde erover:

[quads id=1]

Een klant, Valentino Sander, die een portie bami heeft gekocht bij een warung (eettent) te Lelydorp in het district Wanica in Suriname, eist van de warunghouder SRD 3000 na het vinden van een kakkerlak in zijn portie. Sander eist dit bedrag, omdat hij vindt dat hij schade heeft geleden en ook naar de dokter moet voor een grondig onderzoek.

Dokterskosten

“Ik ga het niet bekostigen; zij moeten de kosten dekken,” zegt hij in gesprek met Suriname Herald.

Bekijk hier de foto’s:

Lees hieronder het hele bericht van SH

https://www.srherald.com/suriname/2019/05/14/kakkerlak-in-portie-bami-klant-eist-srd-3000/?fbclid=IwAR1z5OYLt8-E5GSR-C3oJVh4n_VSq7EMI-IYFg1IFQc1PQIzk6YYJZL7-Xs

Bron en foto’s: BIC Wanica Zuid-Oost
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland