24-jarige zonder rijbewijs rijdt twee mensen aan in Paramaribo en rijdt weg – politie Suriname

politie Suriname
Er zijn 2 mensen aangereden door een harteloze chauffeur aan de Kwattaweg in Paramaribo. Niemand gaat de deur uit om iemand aan te rijden.

[quads id=1]

Maar als je achter het stuur stapt zonder rijbewijs dan ben je fout. Lees wat deze jongeman nog meer heeft gedaan om zijn vreselijke daad te verdoezelen. Dit is toch niet te geloven?
Ongeval Paramaribo

Veroorzaker aanrijding laat slachtoffers in hulpeloze toestand achter in Paramaribo. De politie van de verkeersunit van Regio Midden kreeg in de vroege ochtend van zondag 12 mei melding van het Command Center, dat een auto twee voetgangers aan de Kwattaweg te Paramaribo had aangereden.

[quads id=1]

2 slachtoffers

De wetsdienaren gingen naar de opgegeven locatie en troffen de slachtoffers ter plaatse aan. De slachtoffers waren de 48-jarige Mukesh, J. en de 50-jarige Sharmiladebie, T. Zij verklaarden dat terwijl zij de straat overstaken zij door een blauw gelakte personenauto zijn aangereden. Dat de autobestuurder na de aanrijding is door gereden. De slachtoffers werden per ontboden ambulance overgebracht naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis om medisch behandeld te worden.

[quads id=1]

Bewijs verbranden

Twee dagen na de aanrijding in Paramaribo meldde de 24-jarige autobestuurder zich aan bij de politie. Het betreft in deze de 24- jarige Armand, E. Armand verklaarde verder dat hij de auto gesloopt had en de autozittingen verbrand had om bewijsmateriaal weg te maken.

[quads id=1]

Geen rijbewijs

Op zijn aanwijzing werd de locatie aangedaan waar hij de losse delen van de auto verstopt had. In het belang van het onderzoek zijn de losse delen van de auto door de politie in beslag genomen. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Armand, E. hangende het onderzoek in verzekering gesteld door de politie. Armand is niet in het bezit van een rijbewijs.

Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland