‘Ondernemer’ Amit uit Paramaribo verdacht van oplichting – politie Suriname

politie Paramaribo
Soms is het fijn als ondernemers spullen uit het buitenland voor je halen. Maar niet allemaal zijn te vertrouwen. Net zoals Amit uit Paramaribo. Hij is aangehouden door de politie omdat hij een oplichter lijkt te zijn

[quads id=1]

Een aantal mensen hebben aangifte tegen hem gedaan. Het vermoeden bestaat dat er meerdere benadeelden zijn. De politie roept ze op om aangifte te doen. Bekijk het bericht voor meer informatie en deel het met anderen zodat ze ook aangifte kunnen doen.
Oplichter uit Paramaribo

Oplichter die zich als ondernemer voordeed in de kraag gevat. Amit S. is op maandag 13 mei door de politie van het bureau Nieuwe Grond in verzekering gesteld ter zake oplichting.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Amit uit Paramaribo deed mensen geloven dat hij een ondernemer was die allerhande goederen in het buitenland kon kopen en importeren. Om zijn geloofwaardigheid te vergroten misbruikte hij het logo van VS-Import zijnde een buitenlandsbedrijf.

Meerdere benadeelden

Tot nu toe hebben twee personen aangifte tegen Amit gedaan bij de politie. Hij heeft geld van die mensen ontvangen om auto’s voor hun te importeren.

[quads id=1]

De politie heeft sterk het vermoeden dat Amit meer mensen heeft opgelicht. Die personen worden opgeroepen om in contact te treden met de politie van het bureau Nieuwe Grond op de telefoonnummers: 580677 en 582204.

Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland