Man neergeschoten tijdens roofoverval te Paramaribo

pistool Paramaribo
Een man is neergeschoten tijdens een roofoverval te Paramaribo. 3 gewapende criminelen opende het vuur.

[quads id=1]

Ze gingen er vandoor met geld en dure sieraden. Bekijk het bericht voor meer informatie.

[quads id=1]

Overval te Paramaribo

Slachtoffer roofoverval Picardieweg beschoten. De politie van Latour te Paramaribo kreeg donderdagavond omstreeks 22.00 uur een melding van een brute roofoverval in een woning aan de Picardieweg te Paramaribo. Drie gemaskerde en gewapende criminelen hebben een overval gepleegd, waarbij zij het vuur hebben geopend op een van de slachtoffers. Het slachtoffer is geraakt aan zijn linker bovenarm.

[quads id=1]

De buit

De buit betreft een geldbedrag van SRD 5000, Euro 800, een halsketting ter waarde van SRD 20.000 en persoonlijke documenten. Voor de komst van de politie hadden de rovers de plaats verlaten. Het gewonde slachtoffer werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

[quads id=1]

geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland