Indrawatie en Eugenie in Paramaribo achter slot en grendel gezet coke in postpakketten – politie Suriname

post Suriname
De politie heeft Indrawatie en Eugenie opgesloten in Paramaribo. De twee vrouwen worden ervan verdacht cocaïne via de post te versturen naar het buitenland.

[quads id=1]

Een ieder probeert op zijn eigen manier een zakcentje te verdienen. Of zijn de dames erin geluisd? Lees hieronder het officiële politierapport voor meer informatie
Post Paramaribo

Postpakket verzendsters aangehouden. De 57-jarige postverzendster Indrawatie, J. is op zaterdag 9 mei door rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade in de kraag gevat.

De vrouw heeft vermoedelijk in de maand januari 2019 een postpakket ter verzending aangeboden bij één van de postbedrijven in Paramaribo. Tijdens controle door de douane recherche werd er 126 gram cocaïne in de doos aangetroffen en in beslag genomen.

[quads id=1]

Doos uit Paramaribo

Deze zaak werd voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade. Indrawatie werd op haar woonadres opgespoord en aangehouden. Zij ontkent het pakket inhoudende onder andere cocaïne te hebben gepost.

Bijna een jaar geleden

In de avond van maandag 13 mei werd de Eugenie door de rechercheurs van de Narcotica Brigade op haar woonadres aangehouden. Eugenie heeft vermoedelijk in de maand juli 2018 bij een postbedrijf een pakket met goederen ter verzending aangeboden.

[quads id=1]

Tijdens het scannen van het postpakket heeft de douane in een doos sap 200 milliliter vloeibare cocaïne ontdekt en in beslag genomen. Het postpakket inhoudende onder andere de doos met vloeibare cocaïne is vervolgens voor nader onderzoek overgedragen aan de Narcoticabrigade.

Drugs van haar zoon

Eugenie ontkent het strafbaar feit te hebben gepleegd. Bij haar voorgeleiding verklaarde zij dat haar zoon drugs verslaafde is en dat hij gebruikt heeft gemaakt van haar identiteitskaart om het pakket vanuit Paramaribo naar het buitenland te posten.

[quads id=1]

Opgesloten

Zowel Eugenie, als Indrawatie, J. zijn hangende het onderzoek achter slot en grendel geplaatst door de Narcotica Brigade en wel na afstemming met het Openbaar Ministerie.

Notitie: Mevrouw Eugenie is onschuldig. Later een video hierover.

Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland