Echtpaar Alatoe – Lassoe uit Paramaribo Suriname 50 jaar getrouwd (foto’s)

getrouwd Paramaribo
Het was een gearrangeerd huwelijk in Suriname, 50 jaar geleden. Liefde en geduld is de sleutel van hun succes. Bij deze feliciteren wij het succesvolle echtpaar Alatoe – Lassoe uit Paramaribo.

Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie over het koppel en hun gezin. Kijk ook naar de mooie foto’s.
Echtpaar uit Paramaribo

🎉Gouden huwelijk voor echtpaar Alatoe – Lassoe🎉❤️ Het echtpaar Alatoe – Lassoe is vijftig (50) jaar getrouwd. Het jubilerend echtpaar uit Galibi Suriname dat thans in Paramaribo woonachtig is, heeft bezoek gekregen van districtscommissaris Mike Nerkust.

De dc heeft de felicitaties namens president Desi Bouterse overgebracht en de gebruikelijke enveloppe aan het echtpaar overhandigd.

Gearrangeerd huwelijk

De heer Eugene Charles Alatoe is geboren op 04 oktober 1939 en mevrouw Juliana Theresia Lassoe op 25 januari 1949 in het district Marowijne. Het echtpaar heeft een gearrangeerd huwelijk gehad. Echtpaar Alatoe – Lassoe is gezegend met 8 kinderen (4 dochters en 4 zonen), 14 kleinkinderen en 1 achterkleinkind. Mevr Juliana heeft als hobby’s: Kralen rijgen en hangmatten vlechten, terwijl meneer Eugene van vissen en jagen houdt.

Hoogte- en dieptepunten

Het echtpaar uit Paramaribo heeft van hun hobby’s hun beroep gemaakt. Zo gingen ze naar de Franse kant om hun waar ten verkoop aan te bieden. De geboorte van de kinderen is een hoogtepunt binnen het huwelijk, terwijl de minder goede gezondheid van mevr Juliana (maakt gebruik van een rolstoel) als dieptepunt kan worden aangemerkt.

50 jaar

Het echtpaar uit Paramaribo is er trots op dat het vijftig jaren lief en leed met elkaar deelt en geeft aan dat geduld, liefde voor elkaar en respect de basis vormen voor een gezegend huwelijk.

Bekijk hier de foto’s:

Bron: Bic Paramaribo Noordoost