Clifton Boerleider voor dood achterlaten door autobestuurder in Paramaribo. Familie vraagt uw aandacht (kijk naar de video’s)

politie Paramaribo

Een autobestuurder heeft donderdagochtend aan de Anamoestraat te Paramaribo een voetganger genaamd Clifton Boerleider, aangereden en in hulpeloze toestand achtergelaten.

[quads id=1]

Het slachtoffer ligt in het ziekenhuis te Paramaribo ter verpleging. De familie is tevens een fundraising gestart. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie en kijk naar de video’s. Deel het met een ieder wellicht kan de familie geholpen worden.

Aanrijding te Paramaribo

De aanrijding werd vastgelegd door een beveiligingscamera van een supermarkt. De winkelier, die de man goed kent, zag hem met verwondingen liggen en schakelde de politie in. Het was niet duidelijk wat er aan de hand was, totdat de beelden werden bekeken door de winkelier.

[quads id=1]

Video beelden Boerleider Paramariobo
Videobeelden

De redactie verneemt dat het slachtoffer buiten levensgevaar verkeert. Van de bestuurder van het voertuig ontbreekt elk spoor. De familie vraagt hierbij uw aandacht en medewerking

Zij schreven het volgende op social media. Kijk ook naar de video’s. Deel het met iedereen zodat de dader snel opgespoord kan worden. Let op de beelden kunnen zeer emotioneel overkomen:

[quads id=1]

Dit is mijn oom Clifton Boerleider. Hij is aangereden en in hulpeloze toestand achter gelaten door een idioot. Hij is niet dood!!! Deel deze video aub zoveel mogelijk en als je het voertuig herkend maak aub contact. De familie en de politie zijn al bezig met het onderzoek. Dank u wel

[quads id=1]

het volgende schrijft zijn dochter Graciella op social media:

So this is my father Clifton Boerleider they call him boeroe over there he stays where all the Brazilian live some coward that drove of after the accident left him for death please help us find this evil person in Suriname he got hit bad by a car on purpose traffic comes from the left side anybody that’s in Suriname if you got any information please contact the police officer and keep him in your prayers please

Zij is tevens een fundraising gestart om de kosten van het ziekenhuis te dekken:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/05/18/bestuurder-laat-voetganger-in-hulpeloze-toestand-achter/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland