Clifton Boerleider (boeroe) voor dood achterlaten door autobestuurder in Paramaribo. Beloning van 500 euro (video’s en foto’s)

politie Paramaribo
Doorrijder na aanrijding, Boeroe. Het was 16 mei 2019 toen Clifton Boerleider ook bekend als Boeroe omstreeks 5:10 over straat liep en een automobilist hem van achteren aanreed te Paramaribo.

[quads id=1]

Meneer Boerleider ligt op dit moment in het ziekenhuis. Het gaat helemaal niet goed met hem. Zijn toestand is zeer kritiek. Er wordt nog gezocht naar de veroorzaker van het ongeval. Er wordt zelfs een beloning uitgeloofd. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk nogmaals naar de video’s. deel het met een ieder! Wellicht kunnen ze helpen!
Aanrijding Paramaribo

Na dit ongeval te Anamoestraat in Paramaribo is de bestuurder doorgereden en heeft Boeroe toen aan zijn verwondingen overgelaten. Inmiddels ligt hij in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Graag willen wij in contact komen met de persoon die dit op zijn geweten heeft.

[quads id=1]

Videobeelden

Hieronder hebben wij videobeelden van. Helaas zijn de beelden niet scherp, maar misschien net nog genoeg om de persoon in combinatie met de desbetreffende auto te herkennen.

Het gaat wellicht om een donker getinte kalende man met destijds een ringbaardje.

De auto heeft een opvallende achterkant die redelijk goed te herkennen is.

Velgen/wieldoppen waarschijnlijk licht grijs van kleur.

[quads id=1]

Verder heeft de auto een vrij compacte motorkap en heeft de auto waarschijnlijk 2 deuren. (Exclusief kofferbak)

Wie herkent deze dader/auto en wilt spoedig contact opnemen met de politie tegen vergoeding.

[quads id=1]

Zodra er enige duidelijkheid is en de zaak loopt word er contact met u opgenomen betreffende het af te halen bedrag van vijfhonderd euro €500,00. Voor nu alvast bedankt. Maakt u op Facebook contact met Gerben van Broekhoven

Via whatsapp te bereiken op ..+316
Graag de aangifte ondertekend op papier,
Met de contact gegevens van contactpersoon x

Ook de familie vraagt hierbij uw aandacht en medewerking

Zij schreven het volgende op social media. Kijk ook naar de video’s. Deel het met iedereen zodat de dader snel opgespoord kan worden. Let op de beelden kunnen zeer emotioneel overkomen:

[quads id=1]

Dit is mijn oom Clifton Boerleider. Hij is aangereden en in hulpeloze toestand achter gelaten door een idioot. Hij is niet dood!!! Deel deze video aub zoveel mogelijk en als je het voertuig herkend maak aub contact. De familie en de politie zijn al bezig met het onderzoek. Dank u wel

[quads id=1]

Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2019/05/19/clifton-boerleider-voor-dood-achterlaten-door-autobestuurder-in-paramaribo-familie-vraagt-uw-aandacht-kijk-naar-de-videos/

Bekijk hier het bericht op Facebook

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland