Onze zorgzame vader Harold Rollings (Mokko) is overleden in Paramaribo

overleden Paramaribo
Ben je anders dan een ander
Ja, natuurlijk, jij bent jij

Hierbij maken de verdrietige kinderen het heengaan bekend van hun dierbare vader

[quads id=1]

Harold Rollings

meer bekend als Mokko in Paramaribo.
Hij is na een kortstondig ziekbed van ons heengegaan

R.I.P. Harold

[quads id=1]

overleden Paramaribo overleden Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland