Onze 32-jarige Sinto Wartes is overleden in Paramaribo

0
Familieleden en vrienden uit Nederland en Suriname maken bekend dat Sinto Wartes is overleden in Paramaribo. Hij is 32 jaar geworden. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. De uitvaart zal plaatsvinden in Paramaribo geef het door aan belanghebbenden

Overleden

Sinto E. Wartes

Geboren 17-7-1986
Overleden op 13-5-2019:

Werp uw bekommernis op de Here, Hij zal voor u zorgen; Hij zal nimmermeer toelaten, dat de rechtvaardige wankelt.
Psalm 55:23

Worship night:

Zondag 19 mei 2019

Tijd: 19.00u – 21.00u

Plaats: Jeugdcentrum der EBGS te Paramaribo

Uitvaart:

Maandag 20 mei 2019 te Mariusrust Paramaribo

Afscheid: 15.00u – 16.00u

Uitvaartdienst: 16.00u – 17.00u

Rust in vrede Sinto

Namens alle familie en vrienden in Suriname en Nederland

overleden Paramaribo

overleden Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.