Mijn vader, 56-jarige Rudie Chaar is overleden in Nederland

overleden Nederland
Hierbij een bericht van overlijden. De diep bedroefde Sergio Chaar, Britney chaar en Shavier Chaar maken bekend dat hun vader Rudie Chaar is overleden in Nederland. Hij was 56 jaar. Bekijk het bericht voor meer informatie. Deel het met belanghebbenden

Laat het licht van Uw gelaat over Uw dienaar schijnen
Red mij door Uw loyale liefde

[quads id=1]

Wij zullen alle mooie momenten blijven koesteren Pa.
Rust in vrede

Rudie Chaar

is overleden in Nederland in de leeftijd van 56 jaar

Geboren 24 februari 1963
Overleden 18 mei 2019.

Info over de begrafenis wordt nader bekend gemaakt.

Namens de diepbedroefde:

Sergio Chaar & vrouw Cynthia Chaar,
Britney Chaar,
Shavier Chaar

Kleinkinderen
Jerrely Chaar
Melgio Chaar
Revinio Chaar

[quads id=1]

overleden Nederland
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland