Lichaam aangespoeld te Paramaribo – Politie Suriname zoekt nabestaanden

overleden Paramaribo
Hierbij uw aandacht! Het lichaam van een Hindoestaanse (vermoedelijk) man is aangespoeld te Paramaribo. De politie kreeg een melding dat er een ontzield lichaam dreef in de Suriname rivier.

[quads id=1]

Bekijk het officiële politie bericht voor meer informatie omtrent zijn signalement. De politie is opzoek naar de nabestaanden. Deel het bericht met eenieder. Want deze persoon wordt vast wel gemist door iemand. RIP

[quads id=1]

Lichaam te Paramaribo

Lijk manspersoon aangespoeld te Livorno. De politie van Livorno te Paramaribo kreeg in de middag van woensdag 15 mei de melding dat het lijk van een manspersoon, vermoedelijk van Hindoestaanse komaf, op een bepaalde locatie in de Suriname rivier dreef.

[quads id=1]

Zonder schoenen

De politie ging naar de opgegeven locatie en trof inderdaad het lijk aan van, vermoedelijk een Hindoestaanse man. Het ontzielde lichaam was gekleed in licht kleurige kleding zonder schoeisel. De man droeg blauwe werkhandschoenen. Zijn geschatte lichaamslengte is ongeveer 1.78 meter.

Werkhandschoenen

Op het lijk zijn geen documenten aangetroffen die de identiteit van de man prijs konden geven. Er werd een buurtonderzoek verricht maar geen van de gevraagde personen wisten wie de dode man is.

[quads id=1]

Niemand weet wie hij is

De politie roept hierbij de nabestaanden of zij die denken de dode man te kennen op contact op te nemen met de politie van het bureau Livorno te Paramaribo op de telefoonnummers 483400/483700 of 481941 of de afdeling Forensische Opsporing op de telefoonnummers: 403806/404022.

[quads id=1]

Maak contact

Het lijk is in opdracht van het Openbaar Ministerie in beslag genomen.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland