3 vrouwen en man opgesloten in Suriname – Ariane zegt parfum van haar vriend gehad te hebben

zus Paramaribo
Krijg jij ook wel eens heerlijke parfum van je vriend? Lief he? Niet altijd! Er kan drugs inzitten.

[quads id=1]

Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Melissa uit Suriname zegt dat ze het spul van Ariana heeft gekregen. Die kreeg de flesjes ‘parfum’ weer van haar vriend Ernesto. En hij kreeg ze weer van Sherona. Ingewikkeld hoor. Wie kun je nou echt vertrouwen?

[quads id=1]

Politie Suriname

Vier verdachten vielen door de mand in drugszaak
18 May 2019 by Public Relations in Politieberichten – No Comments

Het Bestrijding Internationale Drugs Team (BID-Team) heeft op donderdag 9 mei de 30-jarige Melissa, W. op de Johan Adolf Pengel Internationale luchthaven aangehouden, waarna zij werd overgedragen aan de Narcotica Brigade

[quads id=1]

In haar reiskoffer

Melissa stond op vertrek naar Nederland. Tijdens controle werd in haar reiskoffer twee flessen parfum inhoudende 410 milliliters vloeibare cocaïne aangetroffen en in beslag genomen.

Van haar vriend

Bij de voorgeleiding verklaarde Melissa dat zij de flessen parfum van de 27-jarige Ariana, P. had ontvangen. Op haar aanwijzing werd Ariana op haar woonadres opgespoord maar niet aangetroffen.

Ariana meldde zich aan op de afdeling Narcotica Brigade Suriname aan en verklaarde dat zij de flessen met parfum ontvangen had van haar 23-jarige vriend Ernesto, K.

[quads id=1]

Flessen parfum

Ernesto werd opgespoord en aangehouden. Hij gaf op zijn beurt aan dat hij de flessen parfum van de 25-jarige Sherona, A. ontvangen had. Hangende het onderzoek zijn alle vier verdachten door de politie in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie.

Voorbeeldfoto van The Tempest
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland