Video over het 4-jarige meisje dat mogelijk gebruikt is op de opvang te Paramaribo – oom opgepakt

opvang Paramaribo
Vorige week publiceerden we een bericht over een heel zielig geval van misbruik. Het gaat over een meisje uit Paramaribo van pas 4 jaar.

[quads id=1]

Het meisje zelf heeft tegen de ouders gezegd dat het iemand van de opvang is geweest. Maar toch is de broer van haar vader op dit moment opgesloten. De zielige en ontroerde ouders vertellen hun verhaal in de media. Kijk hier naar de video van Boromang en luister aandachtig naar hun verhaal. Wat moeten ze nu?

[quads id=1]

Opvang Paramaribo

Vorige week kreeg de politie van Paramaribo een melding binnen vanuit het ziekenhuis. Een 4-jarig meisje is binnengebracht door haar ouders. Ze lijkt intiem te zijn misbruikt. Volgens de ouders kwam ze van de opvang te Paramaribo. Het meisje zegt ook door iemand van de oppas te zijn ‘aangeraakt’.

[quads id=1]

Iemand van de oppas

Niemand van de opvang is aangehouden. maar wel een broer van de vader van de kleuter. Er is een rechtszitting geweest. De broer zit nog steeds opgesloten. Bekijk de video om te horen wat de ouders vertellen over de zaak. Heel zielig, want er is maar 1 persoon slachtoffer in deze: Het meisje van 4 jaar. Wordt er wel voldoende aan het kind gedacht?

opvang Paramaribo

Video

Bekijk hier de video
[quads id=1]

Eerder bericht:

4-jarige uit Paramaribo intiem misbruikt – ze kwam van de opvang

Bron: Video van Facebookpagina Boromang
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland