Terreur verdachte broer uit Paramaribo na 22 maanden voorlopig vrij

broers Paramaribo
1 van de broers is momenteel op vrije voeten. Eindelijk na 22 maanden. Ze werden er helemaal emotioneel van.
[quads id=1]
De 2 zonen van de slager uit Paramaribo werden opgesloten op verdenking van het voorbereiden van terreurdaad en het ronselen van strijders voor IS. Bekijk het bericht voor meer informatie. Betekent dit dat hij al die tijd toch onschuldig was?
Broers uit Paramaribo

[quads id=1]

De Ware tijd schreef vandaag het volgende hierover: Terreurverdachte Naser I. is vrijdag na 22 maanden te zijn opgesloten voorlopig in vrijheid gesteld. Rechter Alida Johanns stelde dat zij geen reden meer had om hem langer vast te houden. Broer Raoul A., die ook wordt verdacht van voorbereiden van terreurdaad en het ronselen van strijders voor IS, blijft nog in verzekering.

Ze moesten huilen

[quads id=1]

Er zal in deze zaak op 14 juni vonnis gewezen worden. Bij het horen van de voorlopige invrijheidstelling van Naser I. reageerden de mannen opgelucht. Ze omhelsden elkaar en lieten de tranen de vrije loop. Een zus van de broers sprong een gat in de lucht.

broers Paramaribo
Foto van Algemeen dagblad
Laatste woord

[quads id=1]

De rechter maakte Raoul A. hierbij duidelijk dat hij nog wordt vastgehouden. De mannen hadden vrijdag de gelegenheid om hun laatste woord te voeren in Paramarib. Dat deed Raoul A. en hij ontkende betrokkenheid bij alle strafbare feiten waarvan hij wordt verdacht. Naser I. had geen behoefte voor een laatste woord en sloot zich aan bij de verklaring van zijn broer.

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/05/17/terreurverdachte-op-vrije-voeten/

Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DWT krantU kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland