Onze collega 42-jarige Kawieta Bachasingh – Doerbalie uit Paramaribo is overleden

overleden Paramaribo
!! DE CREMATIE IS TOT NADERE ORDE UITGESTELD. LET OP ONZE BERICHTEN VOOR DE NIEUWE DATUM. GEEF HET DOOR AAN BELANGHEBBENDEN. WE WENSEN DE FAMILIE STERKTE
De collega’s van de afdeling deurwaarderij van de Belastingdienst Suriname maken bekend dat 42-jarige Kawieta Bachasingh – Doerbalie uit Paramaribo is overleden

[quads id=1]

Nu ben je vrij
Je bent nu op een betere plek
Nu ben je vrij
Ergens zonder regen en stress

Overleden
onze collega

Kawieta Bachasingh – Doerbalie

In de leeftijd van 42 jaar

In leven was zij werkzaam als junior deurwaarder bij de belastingdienst Suriname

Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie. Let op!! DE CREMATIE IS TOT NADERE ORDE UITGESTELD. LET OP ONZE BERICHTEN VOOR DE NIEUWE DATUM. GEEF HET DOOR AAN BELANGHEBBENDEN. WE WENSEN DE FAMILIE STERKTE.

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland