Oma Betsy van Bosse – Spier uit Suriname is overleden – ze is 105 jaar geworden! (foto’s)

oma Suriname
Afgelopen maart mocht ze haar laatste verjaardag vieren. Toen werd ze 105 jaar. Het werd groots gevierd. Maar helaas, Oma Betsy uit Suriname is er niet meer.

[quads id=1]

De oudste inwoner van het ressort Koewarasan is overleden. Bekijk het bericht voor meer informatie over de sterke oma die tot op het laatst nog spraakzaam en mobiel was. Velen gaan haar missen. Kijk ook naar de leuke foto’s van haar verjaardag.

[quads id=1]

Oma uit Suriname

De oudste bewoner van het ressort Koewarasan, Betsy van Bosse- Spier is op woensdag 15 mei overleden. Zij werd geboren op 7 maart 1914 en werd 105 jaar oud. Op 7 maart 2019 werd zij gehuldigd door districtscommissaris Wedprekash Joeloemsingh op haar woonadres aan de Welgedacht A-weg te Suriname .

[quads id=1]

Oma Betsy was nog spraakzaam, kon lopen en herinnerde nog dingen over het verleden.

Leef in vrede

Als boodschap voor de jongeren van Suriname gaf zij aan om rustig in vrede met elkaar te leven, want de duivel brengt splitsing.

Districtscommissaris Wedprekash Joeloemsingh, staf en personeel van het districtscommissariaat Wanica Noordwest, wensen de nabestaande veel sterkte toe. In maart werd Oma betsy 105 jaar. Bekijk onderstaand bericht en foto’s daarover:

[quads id=1]

Bron: BIC Wanica Noord-West
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland