Moeder uit Kwatta Paramaribo blijft achter met 4 kinderen nadat man verdelgingsmiddel drinkt (video)

vrouw Suriname
Heftig hoor. Vele van ons hebben het bericht gelezen over de man die zijn vrouw gruwelijk heeft gekapt te Kwatta in Paramaribo.

[quads id=1]

De ruzie begon nadat ze niet met hem naar bed wilde. Na de kap partij maakte hij een eind aan zijn leven. Er zijn meerdere berichten verschenen in de media. De vrouw besloot nu zelf haar verhaal te vertellen aan Trishul Broadcasting network. Kijk naar de video.
[quads id=1]
Vrouw uit Paramaribo

24 april 2019. Een dag die Aartie Sing uit Paramaribo niet zal vergeten. De moeder van 4 kinderen. Waarvan 3 minderjarig zijn is op die dag gekapt door haar man.

Na de daad maakt hij een eind aan zijn leven door een verdelgingsmiddel te drinken. Aarti voelt zich genoodzaakt om de gemeenschap haar deel van het verhaal te vertellen.

Video

[quads id=1]

Bekijk hier de video van Trishul Broadcasting network en luister naar het emotionele verhaal van de jonge moeder. Ze vertelt dat de problemen al veel langer speelden.

vrouw Suriname

Bekijk hier de video en deel het met een ieder:
TBN PRIME ALERT 15 MEI 2019 SLACHTOFFER HUISELIJK GEWELD ZOEKT HULP

Eerdere berichten:

Problemen in een ziekenhuis te Paramaribo nadat vrouw afscheid wil nemen van haar overleden man (video’s)

[quads id=1]

Man kapt vrouw te Kwatta in Paramaribo omdat hij de slaapkamer niet in mocht

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland