3 familieleden opgesloten na dodelijke mishandeling op feestje te Paramaribo – politie Suriname

Opzoek Stieven Crook Hovenburg
“Ze hebben hem zodanig mishandeld dat zijn ogen bijna uit hun kast kwamen”. Zo reageerde een familielid op het incident te Paramaribo.

[quads id=1]

Een verschrikkelijke mishandeling na een feestje. De 42-jarige Benito kwam daarna niet meer thuis. De politie heeft 3 jongemannen aangehouden. Familieleden van elkaar. Bekijk hier het officiële politiebericht voor meer informatie. Soms is het beter om gewoon lekker thuis te blijven, toch?

[quads id=1]

Feestje in Paramaribo

“Update” man laat leven tijdens vechtpartij na feestje in Paramaribo. Drie jongemannen zijn aangehouden en in verzekering gesteld in de strafzaak waarbij de 42-jarige Benito Wijnerman zijn leven verloor tijdens een vechtpartij op dinsdagochtend 14 mei. Dit incident deed zich voor in de Surimamboweg in het politie ressort Latour in Paramaribo.

[quads id=1]

Latour te Paramaribo

Op dinsdag 14 mei is de 21-jarige Roemelo, M. aangehouden en in verzekering gesteld. Op woensdag 15 mei zijn de 24-jarige Regilio, M. en de 21- jarige Denzil, M. ook aangehouden en hangende het onderzoek opgesloten. De jongemannen zijn familie van elkaar.

Familie van elkaar

Deze drie verdachten zijn opgespoord en aangehouden door rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten. Deze afdeling is belast met het onderzoek in deze strafzaak.

[quads id=1]

Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland