Wil jij ook lagere ticket prijzen voor vliegroute Amsterdam Paramaribo? Vakantie Suriname

vakantie Paramaribo Suriname
Op familie bezoek naar Paramaribo? Of lekker op vakantie naar Amsterdam? Velen willen het maar het is zo duur! Een prijs van 300 – 400 euro zal niet slecht zijn toch?
[quads id=1]
De ticketprijzen van Nederland naar Suriname (en terug) zijn echt een probleem voor velen. Soms vlieg je goedkoper naar landen waarvoor je langer in het vliegtuig zit. En zeker vanuit Nederland. Reizigers uiten al jaren hun ontevredenheid. Maar misschien kunnen we er nu iets aan doen. Bekijk het bericht voor meer informatie en deel het met iedereen. Wie weet lukt het!

[quads id=1]

Vakantie Paramaribo

Bekijk onderstaand bericht van Spreekuit.nl voor meer informatie. Zij zijn namelijk een petitie gestart:

Doe mee met de petitie: Lagere ticketprijzen voor de vliegroute Nederland-Suriname. Al jaren is de hoge ticketprijs voor vliegtickets vanuit Nederland naar Suriname en vice versa, een punt van ontevredenheid bij vele reizigers. Onderzoek heeft uitgewezen dat ticketprijzen die luchtvaartmaatschappijen op deze route hanteren gemiddeld hoger liggen dan soortgelijke vluchten met een vergelijkbare afstand elders in de wereld.

[quads id=1]

vliegtuig Paramaribo

Reizen naar Suriname

Het volgende is geconstateerd:

► de reiziger naar Suriname (toeristen, familieleden, stagiaires) worden benadeeld door de extra hoge tarieven die zij moeten betalen in verlijking tot andere vliegroutes en voelen zich afgeperst.
► de hoge ticketprijzen een groot deel van de economische groei van Suriname in de weg staat.
► de hoge ticketprijzen niet bevorderlijk zijn voor de groei van het toerisme in Suriname.
► dat niet genoeg wordt gedaan om de concurrentie op deze vliegroute te bevorderen.
► de overheden (Suriname en Nederland) en de luchtvaartmaatschappijen er bitter weinig aan doen om te komen tot innovatieve en inventieve oplossingen voor het omlaag brengen van de vliegtarieven.

[quads id=1]

Prijzen van 300 euro

En dit willen wij:
► de Nederlandse en Surinaamse autoriteiten op zeer korte termijn meer concurrentie toelaten op de Mid-Atlantische route Nederland-Suriname. Er mogen in totaal 6 vliegmaatschappijen op deze route.
► vliegmaatschappijen diverse mogelijkheden en modellen zullen bestuderen om lagere vliegtarieven te bewerkstelligen (want immers kan het bij andere luchtvaartmaatschappijen elders wel).
► vliegmaatschappijen hun vliegtarieven omlaag brengen met het streven naar gemiddelde ticketprijzen van tussen de € 300 en € 450.

[quads id=1]

Ga naar de website voor meer informatie omtrent de petitie. Wil je ook meedoen met de petitie? Klik dan hier.
Geef het door aan iedereen. Wellicht kan het helpen.

Petitie: Lagere ticketprijzen voor de vliegroute Nederland-Suriname…

Bron: Spreekuit.nl
Op deze site vindt u petities over de meest belangrijke zaken aangaande de Surinaamse gemeenschap in Nederland. Geef uw stem en handtekening aan de acties die u het best vertegenwoordigen

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland