Voetballende politie agenten uit Paramaribo vrijgelaten

Politie Suriname Paramaribo
De 1 zal het er mee eens zijn en de ander absoluut niet. Maar de agenten die vastzaten na een potje ‘agressief’ voetbal in Paramaribo zijn weer op vrije voeten.

[quads id=1]

Het Hof heeft het OM ongelijk gegeven. De 3 politiemannen zijn direct in vrijheid gesteld. Goed of niet goed?
Politie Paramaribo

Lees hier het bericht uit Starnieuws:
Hof geeft OM ongelijk; voetballende politieagenten uit Paramaribo vrijgelaten. De drie politiemannen die in verzekering waren gesteld door het Openbaar Ministerie (OM) in ‘het voetbal-incident’ zijn door het Hof van Justitie vanmiddag in vrijheid gesteld. Dit wordt bevestigd tegenover Starnieuws door advocaat Hedley Derby.

[quads id=1]

Advocaat Derby

Eerder heeft de rechter-commissaris de in verzekeringstelling door het OM getoetst en onrechtmatig bevonden. De vervolging is in beroep gegaan hiertegen bij het Hof van Justitie. Bij de beoordeling is de beslissing van de rechter-commissaris bevestigd. De drie leden van het Regio Bijstandsteam moeten onmiddellijk in vrijheid worden gesteld.

[quads id=1]

Niet volledig

Derby zegt dat als het OM de politieagenten had aangehoord, dan zou het duidelijk zijn dat de zaak anders is dan wat er door de aangevers is verklaard. Ook de beelden die circuleerden in de media vertelden volgens de raadsman niet het volledige verhaal. Politieagenten uit Paramaribo zijn gekapt en geklapt. De drie agenten waren in verschillende cellenhuizen opgesloten.

Eerdere berichten inclusief video:

Bange familie uit Paramaribo vertelt over het schiet/voetbal incident met de politie (video)

Politie Suriname heeft werk neergezet – Voetballende agenten uit Paramaribo opgesloten

Bron: Starnieuws

http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/52695

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland