‘Rasta’ gepakt door politie Suriname – hij zou drugs uit Paramaribo vervoeren naar Frans Guyana

politie Paramaribo
De politie kreeg een ’tip’. Vandaar dat het hen lukte om Rasta aan te houden. Hij was vanuit Paramaribo op weg naar Frans Guyana.
[quads id=1]
Op zijn achterbank werd een hoeveelheid drugs aangetroffen. Bekijk het bericht voor meer informatie. De politie is goed bezig!
Politie Suriname

Drugsverdachte in de kraag gevat en opgesloten. Het Arrestatie Team (A.T.) heeft in samenwerking met het Directoraat Nationale Veiligheid (D.N.V.) op dinsdag 14 mei de 27-jarige drugs verdachte Oerifride S. aangehouden met een hoeveelheid drug en overgedragen aan de Narcotica Brigade.

[quads id=1]

Informatie bereikte de inlichtingen diensten van de politie en D.N.V. dat Oerifride alias ‘Rasta’ vanuit Paramaribo drugs zou vervoeren naar Frans-Guyana.

Op basis van de uitgewerkte informatie is door het Arrestatie Team een algehele verkeerscontrole gehouden in het district Commewijne. Op een bepaald moment verscheen Oerifride in een auto ter plaatse. Het voertuig werd door hem bestuurd en hij was alleen.

politie Paramaribo
Foto van KPS

Er werd een onderzoek verricht in de auto en onder de achterbank werd iets meer dan 3 kilogram cocaïne aangetroffen en in beslag genomen. Daartoe gevraagd verklaarde Oerifride dat de cocaïne niet van hem was maar van iemand anders. Wie die persoon is kan of wil hij niet duidelijk aangeven.

[quads id=1]

De drug verdachte Oerifride S. en het voertuig zijn overgedragen aan de Narcotica Brigade voor verder onderzoek. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Oerfridi in verzekering gesteld ter zake overtreding van de Wet Verdovende Middelen. Het voertuig is hangende het onderzoek ook in beslag genomen.

Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland