Politie Suriname bezoekt school in Paramaribo (foto’s)

Een heel leuk bericht. Soms zijn er zoveel negatieve verhalen over de politie in Suriname. Maar eigenlijk is de politie onze beste vriend.

[quads id=1]

Zo hoort het in ieder geval te zijn. Het is goed om onze kinderen op een positieve manier kennis te laten maken met de politie. Een school in Paramaribo nam het initiatief en nodigde de politie uit. Het was leerrijk en leuk tegelijkertijd. De kids hebben genoten. Bekijk de leuke foto’s voor meer informatie. Zou de politie dit vaker moeten doen?
School in Paramaribo

[quads id=1]

De kleuters van de Openbare school Rampat Jagroep, gevestigd aan de Hendrikstraat te Paramaribo, kregen op vrijdag 10 mei bezoek van de Motor Surveillance Dienst (MSD) en de Bikers.

[quads id=1]

Schriftelijk verzoek

Dit geschiedde nadat de school in Paramaribo schriftelijk het verzoek heeft gedaan aan de politie.

Op die bewuste vrijdag is het thema ‘Verkeer’, in het bijzonder het fietsen in het verkeer, behandeld door de politieambtenaren. De kleuters kregen informatie over het fietsen in het verkeer en daarop volgend een demonstratie.

[quads id=1]

Thema verkeer

De jeugdigen mochten ook op de motorfiets foto’s maken met de politie. Ze waren zo blij. Het zou leuk zijn als de politie dit vaker zou doen.

Bekijk hier wat foto’s ervan:

Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland