Oppashuis Paramaribo verwoest door brand – hulp gevraagd (video’s)

brand Paramaribo
Een paar dagen geleden is een oppashuis in Paramaribo totaal verwoest door een felle brand.

[quads id=1]

De kindjes konden gelukkig gered worden, maar van het huis is helemaal niets over. Het oppashuis moet volledig opnieuw gebouwd worden. Helaas lukt ze dat niet alleen. Vandaar dat meerdere mensen de gemeenschap vragen om een helpende hand. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video’s.

[quads id=1]

Brand oppashuis

Onderstaand bericht is bij ons binnengekomen via meneer Soekhai en mevrouw Nooitmeer: Hier een oproep aan allen die hun hart op de juiste plek hebben en graag willen doneren voor de wederopbouw van Tante Utjes Oppashuis en Peuterschool te Paramaribo.

[quads id=1]

Oppashuis en Peuterschool

Dit Oppashuis en Peuterschool is maandag 13 mei jl door brand verwoest.(zie video). Uw donatie in welke vorm dan ook is van harte welkom. Heeft u babybedjes, babyboxen, speeltjes, opbergkasten en meubilair voor de Peuterschool, die u niet meer gebruikt doch in heel goede staat zijn? Dan mag u ze gerust bij ons doneren.

[quads id=1]

Voor donaties kunt u bellen naar Christel Dijksteel op het nummer +597 8584754 adres Annaweg nr 13 Pontbuiten te Paramaribo

We vragen u dit bericht zo veel mogelijk te delen. Vele handen maken licht werk en samen staan we sterk. Alvast bedankt.

Bekijk hier de video van het resultaat van de brand:

[quads id=1]

Bekijk hier een video van de felle brand. Video van Anthony Janki:

Eerdere berichten:

Baby’s en kinderen op tijd gered nadat grote brand uitbreekt bij oppashuis in Paramaribo (video)

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland