Onze broer 58-jarige Dewpersad Kalicharan (Shatoe) is overleden in Suriname

overleden Suriname

Hierbij maken de families Tilakdharie, Kalicharan, Gajadien en Dwarka het plotselinge overlijden bekend van

[quads id=1]

Dewpersad Kalicharan

Hij is ook bekend als Shatoe uit Suriname
Hij overleed op 13 mei 2019 in de leeftijd van 58 jaar

Bekijk onderstaande foto voor meer informatie omtrent de crematie in Suriname. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

overleden Suriname
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland