Moeder, echtgenote en vriendin 34-jarige Miquella Tevreden – Wolf uit Paramaribo (Coronie) is overleden

overleden Paramaribo
Een zeer droevig bericht van overlijden. De families Tevreden, Wolf, Rozenblad, Silent en Boldewijn maken bekend dat moeder, echtgenote en carrière vrouw Miquella Tevreden – Wolf uit Paramaribo is overleden. In de leeftijd van 34 jaar.

[quads id=1]

Lees de prachtige uitgebreide memoriam geschreven door Baas Abo. Miquella was een bijzondere vrouw. Ze gaat gemist worden. Zeker ook in Coronie.

Overleden

Miquella Brigitte Tevreden Wolf

Uit Paramaribo In de leeftijd van 34 jaar

[quads id=1]

Een carrière vrouw is uit het leven geplukt!!!
Het bericht van het heengaan van Miquella leek eerst op een onsmakelijke grap, een leugen, een droom waaruit je ieder moment kon ontwaken totdat je langzamerhand bevestiging begin te krijgen.

Vol ongeloof zakt je in elkaar neer omdat je weiger het te geloven en zachtjes er een traantje laat…”het kan niet denk je ze is toch zo jong”???
Miquella is de type persoon die geen tijd had voor onbelangrijke dingen in het leven, ze was altijd doelgericht en dat van jongs af aan; zo heeft ze de scholen in Coronie in één keer doorlopen en vervolgens de scholen in Paramaribo ook.

[quads id=1]

En zo begon ze haar carrière bij de spaar en krediet coöperatie GODO en maakte ook hier heel snel carrière en klom hogerop.
Miquella dwong bij een ieder respect af omdat ze altijd serieus en zakelijk was en overkwam.

Miquella was iemand met het hart en tong op de juiste plek kende geen omweg als ze jou iets moest zeggen…had tijd voor haar familie en gezin en daardoor het gezicht van de familie iedereen leunde op haar omdat ze dingen tot in de puntjes goed kon organiseren!

[quads id=1]

Rust zacht Miquella jou heengaan heeft een ieder verrast…jou misse op aarde is volbracht je bent een waardige ambassadeur geweest voor de familie Rozenblad Wolf maar ook voor Coronie, Paramaribo en ook Suriname.
Waka bung!!!

Baas Abo

Bekijk onderstaande foto voor meer informatie omtrent de uitvaart in Paramaribo. Deel het met belanghebbenden.

overleden Paramaribo overleden Paramaribo
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland