Man neergeschoten tijdens roofoverval te Kwatta Paramaribo – vriendin ongedeerd

vakantie Paramaribo
Een man is neergeschoten te Kwatta in Paramaribo. Hij stond met zijn vriendin voor de poort te praten.

[quads id=1]

De 3 gewapende rovers waren wel ‘zo lief’ om haar te besparen. Ze stuurden haar naar binnen voordat ze het vuur openden op haar vriend. Bekijk het bericht voor meer informatie.

[quads id=1]

Schietpartij te Paramaribo

De 33-jarige L.A. is dinsdagavond in zijn benen geschoten door gewapende roofovervallers. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht waar hij werd geopereerd. Het incident vond plaats aan de Sahadewlaan, een zijstraat van de Kwattaweg in het politieressort Munder te Paramaribo.

[quads id=1]

Munder te Paramaribo

Volgens de politie stonden het slachtoffer en zijn vriendin voor de poort aan de Sahadewlaan te Paramaribo te praten toen drie gemaskerde mannen hen tegemoet liepen. De mannen sommeerde de vrouw om naar binnen te gaan. Kort nadat zij naar binnen was gerend, hoorde zij twee schoten afgaan.

Onbekend geldbedrag

L.A. was in zijn benen geschoten en werd beroofd van twee tassen met daarin een halsketting, persoonlijke bescheiden en een onbekend geldbedrag in vreemde valuta en Surinaamse dollars. Na de beroving vertrokken de verdachten te voet richting Kwattaweg.

[quads id=1]

Nog niemand aangehouden

De politie heeft twee hulzen aangetroffen. Er zijn nog geen verdachten aangehouden. De zaak is overgedragen aan de recherche van Paramaribo die bezig is met het onderzoek.

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/05/15/man-in-benen-geschoten-tijdens-roofoverval/

Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DWT krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland