Jonge vrouw mishandeld door andere vrouw voor disco club / bar in Paramaribo

club Paramaribo
Een jonge vrouw is gewond geraakt nadat een andere vrouw een kapotte glazen fles in haar gezicht heeft gedrukt.

[quads id=1]

Het incident gebeurde voor een club in Paramaribo. De andere vrouw vluchtte na de daad. Wat doen vrouwen elkaar toch aan? Op deze manier heb je toch helemaal geen zin meer om uit te gaan?  Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie.

[quads id=1]

Bar in Paramaribo

De Times schreef het volgende erover: Jonge vrouw met fles verwond. Een 20-jarige jongedame is in Paramaribo met een glazen fles verwond aan haar voorhoofd. Zij raakte bewusteloos en moest met de ambulance worden vervoerd voor medische behandeling. Haar gezondheidstoestand was na de behandeling stabiel.

[quads id=1]

Jonge vrouw uit Paramaribo

De krant verneemt dat het slachtoffer en de verdachte een woordenwisseling kregen op de trap van een bar club in Paramaribo. De verdachte pakte toen een glazen fles waarmee zij het slachtoffer aan het hoofd verwondde. Na de daad vluchtte zij weg. De politie trof een deel van de stuk geslagen glazen fles aan die zij in beslag heeft genomen.

[quads id=1]

Ze is gevlucht

De verdachte was gekleed in rosé en is nog steeds voortvluchtig. Het is niet bekend waarover de vrouwen een woordenwisseling kregen. De politie is nog bezig met het onderzoek

Geschreven door TATJANA MUSKIET
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop Times krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland