Onze zoon Shakur Lisse uit Suriname is jarig – hij is vandaag 15 jaar geworden

verjaardag zoon
Shakur Lisse uit Suriname wordt van harte gefeliciteerd door zijn stiefvader en moeder Nifficent en Lucretia. Ze zijn enorm trots op hem en zo te zien is hij flink verwend vandaag. Nanga wan hieperdepiep hoeree

Qnze zoon

[quads id=1]

Shakur Lisse

is vandaag 15 jaar geworden,
Happy birthday namens Nifficent en Lucretia

Shakur, van harte gefeliciteerd mi boi.
Ik wens je al het goeie toe.
Moge onze lieve Heer je genade schenken en rijkelijk zegenen.

Een fijne dag toegewenst namens je moeder, stiefvader Niff Maxwell, je zusje en de rest van de familie. Roxane Hooten en Twinkele Twinkele ook gefeliciteerd met jullie grote zoon.
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎂🎂🎂

[quads id=1]

verjaardag zoon
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland