Onze lieve zoon Ludwig Arnhem (Small) is tragisch overleden in Paramaribo

overleden Paramaribo

Bruut uit het leven gerukt door een autobestuurder zonder rijbewijs. Ludwig Arnhem, ook bekend als Small, is overleden. Dat maken de families Kemper, Arnhem en Mijnheimer bekend. Bekijk het bericht voor meer informatie. De singineti zal VANAVOND plaatsvinden te Tammenga in Paramaribo. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

De Here is mijn licht en mijn heil, voor wie zou ik vrezen? De Here is mijn levensveste, voor wie zou ik vervaard zijn

Met deze woorden maken de nabestaanden en overige families Kemper, Arnhem en Mijnheimer het tragische overlijden van hun lieve zoon, broer en oom op zondag 05 mei 2019 in Paramaribo bekend. 

Overleden

Ludwig Arnhem

Ook bekend als Small.
Onze lieve zoon en broer uit Tammenga Paramaribo

Bekijk onderstaande foto voor meer informatie omtrent de uitvaart te Paramaribo. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

overleden Paramaribo

[quads id=1]

overleden Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland