Militair slaat man in coma te Paramaribo – verdrietige dochter deelt haar verhaal (video)

militair Paramaribo
Afgelopen week moest Militair Sevanio G. verschijnen voor de krijgsraad ivm zware mishandeling te Livorno in Paramaribo.

[quads id=1]

Hij had Mitra Nanhkoesingh ernstig mishandeld met een straattegel. Zo erg dat hij in coma is geraakt. De militair zegt dat hij handelde uit zelfverdediging. In de media verscheen hierover een artikel met als kop: Militair sloeg heethoofd in coma uit ‘zelfverdediging’ Lees hier wat zijn jongste dochter te vertellen heeft over het incident. De militair is vrijgelaten. Ze vraagt zich af of dit gerechtigheid is. Is dit gerechtigheid?

[quads id=1]

Mishandeling in Paramaribo

De dochter van het slachtoffer, Ragini uit Paramaribo,  heeft het artikel uit de krant ook gelezen. Ze voelde zich genoodzaakt om hun deel van het verhaal te delen met de wereld. Lees hieronder wat ze heeft geschreven:

“Heethoofd”??? De Ware tijd moet zich doodschamen… wanneer mijn moeder belt en vraagt waar de info vandaan komt. Mevr. we plaatsen “GEWOON” stukken vanuit de rechtszaal in de krant! Enkele dagen in coma? Gewapend achtervolgt? Afkeuring gesprek specialist??? Met pijn in me hart en tranen in me ogen moet ik dit artikel lezen.

[quads id=1]

Mijn moedige vader

Mijn moedige lieve zorgzame vader… die geen woord meer kan zeggen, grote hersenschade en ernstige hersenletsels heeft, die half verlamd thuis bij ons in bed ligt, die blind is, die zijn verhaal niet kan doen wordt als HEETHOOFD beklad!!! Hij ligt nu al 7 MAANDEN IN COMA!!! Kom maar thuis bij ons kijken wat wij meemaken!!! Wij zijn er nog… ZIJN GEZIN! Wij zullen voor hem vechten en praten! Die goede behulpzame vreedzame, Mitra Nanhkoesingh, mijn vader!

[quads id=1]

Jongste dochter

Met trots kan ik zeggen dat ik zijn jongste dochter ben. Met pijn in me hart moet ik zien hoe hij elke dag wegkwijnt. De soulmate van me moeder met wie hij vanaf zijn 15de een relatie heeft. Zien hoe zijn vrouw en MIJN moeder dit moet verwerken. Een man die voor Suriname hard werkte, op jonge leeftijd al ondernemer was, zijn gezin op de eerste plaats zette. Een vriendelijke geliefd persoon bij velen. Op me 8ste kwam ik met mijn ouders en zus naar Suriname, het land waar mijn ouders zijn geboren, waar altijd het zonnetje schijnt en waar je met zoveel verschillende mensen woont.

Een goed leven

Mijn vader beloofde mijn moeder en ons een goed leven. en dat is hem zeker goed gelukt!!! Hij heeft samen met mijn moeder nog voor zijn zieke moeder mijn adjie gezorgd, reed houtblokken vanuit het binnenland. Heeft alles In SURINAME geïnvesteerd. Werkte jaren met zijn schoonvader voor Nameco NV en heeft samen mooie projecten geleverd voor de Surinaamse gemeenschap. Nu huilen mensen bij zijn ziekbed… van grote mannen, vrienden, familie tot zakenrelaties van heinde en ver!

militair Paramaribo
Meneer Mitra en zijn gezin

Een man die klaarstond voor iedereen, jongens van de buurt, neefjes, familie, vrienden en zelfs mensen die hij niet kende.

[quads id=1]

Een broekje van 23 jaar

Wij als gezin gaan nu door een hell voor een man van 62 jaar! En een jong broekie, Militair noemt hij zichzelf van 23 jaar wordt verdedigd? Zonder genade? zonder na te denken? Gaan we ff een straattegel op iemands hoofd kapotslaan? ALS OPGELEIDE MILITAIR?
Hahahahaha Faya mang wilde hij spelen??? Hahaha ik kan je zeggen… je hebt een geweten, en ik als dochter kan ik je zeggen ik ben trots op Mijn Vader. Jouw kinderen zullen geen greintje respect voor je hebben… boeit me niet eens… Waar gaat het met dit land?

Rechtvaardigheid

Is er nog rechtvaardigheid? Mijn vader had inderdaad een houwer, die had hij vast in zijn linkerhand, en mijn vader is rechtshandig…als mijn vader die man wilde kappen had ie dat allang gedaan. Wij weten wie Mitra Nanhkoesingh is… in ieder geval geen moordenaar of iemand die mensen pijn zou doen, hij had nog zoveel dromen, plannen en een mooi gezin waarvoor hij leefde. Wij weten niet wat de intentie is geweest waarom mijn vader zooooo boos op deze vent is geworden. Hij ging zondagochtend gewoon rustig naar de markt voor mijn moeder en erna werken op zijn perceel. Hij kan zijn verhaal nooit meer doen. Blakamang tegen Koelies? Is dat hoe het nu gaat?

[quads id=1]

Creoolse vrienden

Ik heb creoolse vrienden en vriendinnen, ik at met ze uit 1 bord! Me vader werkte met zoveel, ze huilen nu! Want a mang no mang hep deng moro! Lieve goede creoolse zusters verzorgen hem nu! Ik ben niet bang! Nooit geweest!!! Eerlijkheid en rechtvaardigheid duren het langst. Mijn lieve moeder, ik ben er mam! Mijn lieve zus en haar kleine meisjes die ver wonen en oogappels van me vader zijn!

[quads id=1]

Vechten tot het bittere eind

Ik hou zielsveel van jullie en zal tot het bittere eind vechten voor onze Hero♥️ Wij mogen dankbaar zijn dat wij hem als man en vader hebben!

Bekijk hier (nogmaals) de heftige video ervan:

Video van Waterkant.net

Eerdere berichten:

Video – Militair uit Suriname door de politie aangehouden wegens ernstige mishandeling

Bekijk onderstaande link om het artikel uit DWT te lezen:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/05/11/militair-sloeg-heethoofd-in-coma-uit-zelfverdediging/

#whenImatmybest #Immyfathersdaugter #iemandspeciaalszegtelkekeertegenmeTHEHARDESTBATTLESFORTHESTRONGESTSOLDIERS
Bron: verhaal binnengekomen via Facebook
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland