Mijn lieve man en onze mattie 41-jarige Vincent Jap A Joe uit Paramaribo is overleden (foto’s en video)

overleden Paramaribo
Vrouw, Sharona Jap A Joe – Budhu Lall maakt samen met de kart vrienden uit Paramaribo het overlijden bekend van

Vincent Jap A Joe

Uit Paramaribo. Hij is overleden in de leeftijd van 41 jaar

[quads id=1]

Thank you for always being there for me, always helping and supporting me when i needed it the most…it just isnt fair seeing you leaving us behind but i know your in good hands now right beside God..Rest in Peace and may you live on in our hearts my big brother..

till we meet again in the next life, Vinny

~Erick~

Voor meer informatie omtrent de uitvaart in Paramaribo, bekijk onderstaande foto’s. Geef het door aan belanghebbenden. Er is ook een video :

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland