Overleden in Paramaribo mijn man en onze lieve vader Johan Berggraaf

overleden Paramaribo
Hierbij maken de families Berggraaf, Babel en Brewster het overlijden bekend van hun hun lieve man en vader Dhr. Johan Berggraaf uit Paramaribo. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie

Kom tot Mij, allen die vermoeid en belast zijn en Ik zal u rust geven.
Mattheüs 11:28

[quads id=1]

Diep bedroefd, maar dankbaar dat verder lijden hem bespaard is gebleven, maken wij bekend dat van ons is heengegaan, op donderdag 9 mei 2019, onze zeer gewaardeerde man, vader, groot- en overgrootvader,

Dhr.

Johan Richenel Berggraaf

Hij bereikte de leeftijd van 78 jaar.

De uitvaart wordt nader bekend gemaakt.

De diep bedroefden:
Magda Babel
Lilian Brewster – Babel en gezin
Myriam Babel en gezin
Renate Babel en gezin

[quads id=1]

overleden Suriname

overleden Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland