Baby’s en kinderen op tijd gered nadat grote brand uitbreekt bij oppashuis in Paramaribo (video)

brand Paramaribo
Een nachtmerrie voor elke ouder. Dat het oppashuis van je kind in brand staat. Gelukkig konden de 5 kinderen, die aanwezig waren, in veiligheid worden gebracht

[quads id=1]

Het oppashuis was helaas niet verzekerd tegen brand. Heel jammer want er is helemaal niets meer van over. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video.

[quads id=1]

Brand Paramaribo

Een felle brand heeft maandagmiddag een kinderoppashuis aan de Frederikaweg te Pontbuiten verwoest. Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan.

Kinderen veilig

De brand werd op tijd ontdekt, waardoor een oppasser twee baby’s en drie kinderen in veiligheid kon brengen. De leidinggevende, die overstuur raakte, werd per ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd. Na uren observatie mocht zij het ziekenhuis verlaten.

[quads id=1]

Latour Paramaribo

Toen de brandweer ter plaatse arriveerde, kon er alleen worden nageblust. Het oppashuis dat langer dan 15 jaar bestaat, was niet tegen brand verzekerd. De oorzaak van de brand is onbekend. De politie van Latour Paramaribo heeft de zaak in onderzoek.

Bekijk hier een video van de felle brand. Video van Anthony Janki:

[quads id=1]

Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DWT krant

Lees meer: Oppashuis afgebrand in Pontbuiten – DWTonline.com http://www.dwtonline.com/de-ware-tijd-online/laatste-nieuws/2019/05/13/oppashuis-afgebrand-in-pontbuiten/#ixzz5ntXijhmD