43-jarige Benito overleden na vechtpartij op een feestje in Paramaribo

overleden Suriname
Wat een vreselijk bericht uit Paramaribo. Je gaat naar een feestje om lekker te chillen, eten en dansen.
[quads id=1]
Niet om vechten, en helemaal niet om dood te gaan. Dat overkwam Benito gisteren. Bekijk het bericht voor meer informatie. Sterkte. Het moet ook een schok zijn geweest voor de mensen die het feestje hebben gegeven.
Feestje in Paramaribo

Man overleden na vechtpartij in Paramaribo. De 43 jarige Benito W. is overleden na een vechtpartij aan de Surimamboweg, een zijstraat van de Coesewijnestraat.

[quads id=1]

Overleden in Paramaribo

Het geval deed zich voor in de nacht van maandag op dinsdag. Er zijn nog geen verdachten in deze zaak aangehouden.

[quads id=1]

De redactie verneemt dat het slachtoffer op een feestje was op voornoemd adres. Er ontstond een vechtpartij waarbij er geschoten werd. Naar verluidt werd Benito door een paar mannen aangevallen en zwaar mishandeld.

Het ambulance personeel constateerde dat Benito geen teken van leven vertoonde en een ingeschakelde arts stelde de dood vast . Van de daders ontbreekt nog elk spoor. De politie van Latour heeft de zaak in verder onderzoek.

[quads id=1]

Later meer
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DWT krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland