42-jarige verliest leven na zware mishandeling op feestje te Paramaribo – officieel politiebericht

feestje politie Paramaribo
Lees hier het officiële politie bericht omtrent de dood van een 42-jarige jongeman in Paramaribo.

[quads id=1]

De man was vannacht op een feestje en raakte betrokken bij een vechtpartij. Hij is zwaar mishandeld en overleden aan zijn verwondingen. Bekijk het bericht om te lezen wat er precies is gebeurd en voor meer informatie omtrent zijn identiteit.

[quads id=1]

Feestje Paramaribo

Man laat leven tijdens vechtpartij in Paramaribo. De 42-jarige Benito Wijnerman is in de vroege ochtend van dinsdag 14 mei tijdens een vechtpartij om het leven gekomen.

De politie van Latour kreeg omstreeks half een in de ochtend de melding van een vechtpartij met wapens aan de Surimamboweg te Paramaribo.

[quads id=1]

Vechtpartij

De wetsdienaren begaven zich naar de plek voor onderzoek, alwaar het slachtoffer Wijnerman werd aangetroffen. Hij had een ernstige verwonding in zijn gelaat dichtbij zijn rechteroog en vertoonde geen teken van leven. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast Benito,Wijnerman vast.

Met een wapen

Onderzoek wees uit dat tijdens een feest op een adres in de Surimamboweg een vechtpartij uitbrak tussen twee groepen personen. Wijnerman moet deel uit hebben gemaakt van de ene groep. Hij belandde op een gegeven moment op straat waarbij hij een vuist vuurwapen tevoorschijn moet hebben gehaald waarmee hij schoten moet hebben gelost.

[quads id=1]

feestje politie Paramaribo
Foto van KPS Suriname
Zware mishandeling

Niemand is daarbij gewond geraakt. Een groep mannen moeten hem vervolgens hebben aangevallen. Zij hebben Wijnerman te Paramaribo toen zwaar mishandeld. Hoogstwaarschijnlijk is hij ten gevolge van deze mishandeling dood gegaan.

Het ontzielde lichaam van Benito,Wijnerman is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen door de politie.

[quads id=1]

Nog geen aanhoudingen

De politie van het bureau Latour heeft deze zaak voor verder onderzoek overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Eerdere berichten:

43-jarige Benito overleden na vechtpartij op een feestje in Paramaribo

Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland