We hebben onze moeder Sandra Hiwat uit Paramaribo vreselijk gemist op Moederdag

moederdag Paramaribo

Het leven is hard maar als je een relatie met jouw redder aangaat zal hij er voor jou zijn

Mijn moeder is in de hemel.

Ik denk aan haar haar op deze dag.
Ik denk terug aan haar lach, als ik haar een cadeautje gaf met Moederdag

Met een klein gebaar van liefde was ze ontzetten blij
Mama de liefste dat ben je nog steeds voor mij.

Met deze woorden wil ik alle mama’s alsnog een fijne moeder dag wensen. En aan de kinderen wil ik zeggen: Je mag God dankbaar zijn dat mama nog steeds in jouw midden mag leven.

Mama, we houden zo veel van u en we blijven u in ons hart dragen.

Love you

Deze woorden komen van jouw kinderen. Donavon, Urvin, Devenny en Pernille uit Paramaribo

Rust zacht mama

Sandra Hiwat

moederdag Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland