Relatie van 11 maanden eindigt in mishandeling en brandstichting – Vrouw uit Suriname raakt alles kwijt

brand Paramaribo
De vrouw uit Suriname was ‘pas’ 11 maanden samen met Aniel. Hij mishandelde haar en stak haar woning in brand.

[quads id=1]

Ze is alles kwijt geraakt aangezien haar woning in Suriname niet verzekerd was. Lees het bericht en kijk hoe een nieuwe relatie jouw leven helemaal kan ontwrichten. Jammer zo!
Huis in Suriname

[quads id=1]

Verdachte van brandstichting krijgt drie jaar celstraf. Anielkoemar K. is door kantonrechter Marie Mettendaf veroordeeld tot een celstraf van drie jaar. De verdachte stond terecht voor brandstichting op 18 november van het afgelopen jaar. Hij zou de woning van zijn ex-partner in de fik hebben gestoken.

Brandstichting

Mettendaf legde de man de straf conform de eis van het Openbaar Ministerie op. Zij achtte het bewijs wettig en overtuigend bewezen. De ex-partner van de man, ging dezelfde ochtend van 18 november nog naar het politiestation in Suriname. Ze vroeg aan de agenten om de veroordeelde een waarschuwing te geven, omdat hij haar molesteerde.

[quads id=1]

Waarschuwing geven

Verder dreigde hij autobanden te doorboren. Later op de dag belde de benadeelde op en maakte er melding van dat haar woning in Suriname in brand stond. De politieman merkte op dat de banden van haar voertuig doorboord waren. Uit verklaringen van omstanders bleek dat de verdachte tijdens de brand wel ter plekke was.

Ook hebben buurtbewoners verklaard dat Anielkoemar K. een probleem vormt sedert hij daar is gekomen.

[quads id=1]

Woning in Suriname

Anielkoemar K. bleef erbij dat hij geen brand gesticht heeft. De ex-vrouw verklaarde dat de verdachte die dag dronken binnenkwam. Ze vroeg hem om haar woning in Suriname te verlaten, maar hij schold haar uit en mishandelde haar. Ze belde de politie op, maar intussen was de brand reeds gesticht.

Ze zag dat er een rookontwikkeling in haar slaapkamer ontstond. De vrouw verklaarde verder dat ze elf maanden een relatie met elkaar hadden. Bij de brand is ze al haar spullen kwijtgeraakt.

[quads id=1]

Alles kwijtgeraakt

De woning in Suriname was niet verzekerd tegen brand. Ook gereedschappen die Anielkoemar K. nog in de woning had, gingen in de vlammenzee op. Anielkoemar K. werd juridisch bijgestaan door de advocaten Irvin Kanhai en Arjen Ramlakhan.

Gerelateerde verhalen:

https://www.familienieuws.com/2019/04/30/huis-van-vrouw-in-suriname-in-brand-gestoken-terwijl-ze-binnen-zat/

https://www.familienieuws.com/2019/04/05/hij-heeft-het-huis-in-brand-gestoken-hij-wilde-me-doden-woning-brand-suriname-video/

Geschreven door Wanita Ramnath
Bron: Starnieuws
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland